RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Hellooooo Dunia................

Hello World...This word is really famous among programmer...ahahha....By the way, it's quite a long time I didn't write this blog.....Ngalih ku wah....Cuti pun bepikir jua ku masih kan keraja...Mental ku eh....Memahami sudah ku codingnya atu, tapi sdh kan dbuat inda tia ku tau....sasak jua ku eh...

Kan betanya arh urang pro, kadang aku ni nda pandai explain ahirnya.................................toink...ahhhaha....Planning ku kan privatize blog ani pulang...tapi nada jua moodku...time ku cuti aku buat blog yang begambar ah...

Isuk macam biasa lagi...meliat coding yang nda mau lurus ah...babi wh...................sudah tah byk kan dbuat ani....inda g mau success....Babes banar...Hopefully ada miracle happens.....Mana tau isuk kaja ku atu siap..Amin......

Apa kan aku ah...Luahan perasaan tia pulang..malas ku bahasa english membuat blog ani...internetional tia paham karang...ahahaha....

Nah, update ku sudah tu Aryanti...ahahha...walaupun wording ganya......cuti ani tah aku post gambar kami nyambut bday urang bulan 7.....ehehhehe........ :) bah eh...selamat malam...pukul 12.30 am sdh panya...isuk ahir saja ku bangun eh...................ehehhehe...............

0 comments:

Post a Comment