RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

MALAS

hellooooooo

aku bosan lah....nada kan dbuat..ada pulang, tapi malas kan buat..ehehe...kan menyasah baju malas...kan packing barang utk ari khamis malas jua...kan miat tv malas jua..kan download lagu malas...semua aku malas arini...mayb sal nada urang drumah atu kali...boring wh sunyi...

paling2 facebooking jua ganya...boring lagi sudah facebook ani sebab nada g aku berapa active....membaca comment urang jua ganya... tapi durang atu macam meriah jua arah facebook ah...asal post shout ada comment...aku imagine baik jua inda panuh inbox durang tu sal luan byk comment which will give notification email.

laptopku lagging smpai ketahap babi..membari sasak...desktopku balum jua baik...antah eh...bila kh durang kan usai...sasakku sdh eh.....baru di bali rusak tia....yang penting aku nda mau bali di kadai atu lagi lah mun laptop....nda bagus service n barangnya...mcm semua rusak yang di baginya atu....

0 comments:

Post a Comment