RSS
Helloo...Welcome to my blog. Birby Nanako is my nick name..I will write blog when I feel bored..

Me n Tot

Masani aku sama anak buahku cZetty yang umurnya 4 tahun ani di bilikku..ia tidur dbilik lah...sekali kan tadi ia kan main iTouch ku...inda ku suruh...kataku "Inda bulih main game"..Pastu ia miat laptopku di atas meja, sekali ia aga laptopku atu...Then aku marahi ia lah..."Wow tot, bahapa ko tu....nda bulih main game arini.."

sudah atu aku boring kan, sekali ku ambil iTouch ku kan main doodle jump...sekali cTot cakap "Nah bibby ah, main game jua tu.." sekali aku cakap"inda kali ah...bibby miat saja..." *kira buang malu lah tu...so nda ku main game atu....

15 minit kemudian, arh meja laptop tia ku..sekali aku buka facebook...sekali aku click pet society, ia cek lagi arahku ah...sekali ia cakap, "bahapa tu bibby ah??? main game ah...tu main game ah....." sasak jua ku tu...every single step yang ku buat ia liat...kononnya supaya aku nda main lah...inda jua ku tahan tu...ahirnya aku marahi lah ia..ahhaha... aku cakap lah arahnya "Ko ni tot...jeles....aku main game pun ko jeles.." sekali ia jawap, "bibby jua inda suruh main game.." ahirnya aku kalah..ku pinjami tia ia itouch...aku suruh ia mlukis supaya aku dapat main pet society dengan tenang...ahahhaha

0 comments:

Post a Comment